Ännu ett år

Doctricks sammanfattning av 2017

Vilket år 2017 blev för Doctricks!

Under vårt femte år så har vi flyttat till nya lokaler i centrala Uppsala samtidigt som vi fortsatt att leverera massor av effektiva och spännande lösningar till våra kunder.

Samtliga våra utvecklare är nu certifierade av OpenText på version 16 och vi har påbörjat de första riktiga projekten ute hos kunder. Något annat som tar en del tid från oss är förberedelser inför det nya regelverket GDPR. Vi har hjälpt kunder att se över och dokumentera hantering av kunddata i deras Opentext StreamServe / Exstream applikationer samt även gett dem förslag på justeringar i befintlig design för att minimera integritetsproblem. Har du inte påbörjat något arbete kring GDPR ännu så är det dags nu. Vi hjälper dig så klart i delarna som berör StreamServe / Exstream.

2018 kommer vi att växa med fler certifierade konsulter för att kunna hjälpa nuvarande och nya kunder att skapa den bästa kundupplevelsen genom sin kommunikation. Vår molnplattform har snurrat på stabilt några år och vi kommer att fortsätta utveckla den med ny funktionalitet. Funderar du på att flytta ut din dokumenthantering och kundkommunikation till molnet så tycker vi att du ska prata med oss och några av våra kunder om deras erfarenheter av vår plattform.

Med det vill vi på Doctricks tacka alla våra kunder och partners för ett fantastiskt år och önska ett Gott Nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *