Globalt GHS projekt

GHS etikettering med StoryTeller och optimerad skrivarkontroll

För en kund med hundratals etikettskrivare av olika fabrikat över hela världen har Doctricks implementerat OpenText StreamServe StoryTeller för ett GHS etiketteringsprojekt. GHS står för ”Globally Harmonized System of Classification and Labelling of Chemicals”, och det kräver mycket exakt kontroll över detaljrika layouter. T.ex: Etiketter med flera språk, dynamiska piktogram (se bilden) och varumärkeshantering.

Ovanpå detta har Doctricks byggt en enkel funktion för ökad kontroll av olika utskriftsparametrar. Till exempel för att kunna hantera färdigtryckta etikettrullar, orientering av utskrift, fackstyrning och andra nödvändiga optimeringar för att få bra och säker prestanda vid utskrift på en skrivare som står på andra sidan jordklotet.

Med denna lösning på plats så har kunden förenklat sin designprocess av etiketter (för flera utvecklare) samt minskat testtiden vid introduktion av nya skrivare eller etiketter.

Här ser ni en exempel på en GHS etikett.

GHS etikett

GHS-etikett skapad av StreamServe StoryTeller.

Kontakta oss på Doctricks idag. Vi kommer gärna och pratar med er om vilka möjligheter som finns att förbättra och förtydliga er utskriftskommunikation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *