Om Doctricks

 • Doctricks AB är ett IT-konsultföretag specialiserat på kundkommunikation och kundupplevelse eller CCM och CX som det heter på engelska. Vi skapar omnikanalslösningar så att ni kan interagera med varje enskild kund på det sätt denne önskar. Oavsett om kommunikationen sker pappersvägen eller digitalt ges kunden alltid den bästa upplevelsen.

  Vi arbetar bl a med verktyg från OpenText såsom StreamServe och Exstream. Företaget grundades när ett par seniora konsulter slog sig samman i slutet av 2012. Vi arbetar med kunder verksamma i branscher som t ex finans, telekom och tillverkningsindustri.

  Våra konsulter har tillsammans mer än 30 års erfarenhet av att skapa väl fungerande lösningar inom kundkommunikation och driver idag både små och stora projekt. Vi jobbar i hela världen och har uppdrag bland annat i Sverige, Europa, Afrika, Asien och Australien. Våra medarbetare pratar svenska, engelska, franska och urdu och vi har kulturell kompetens för internationella projekt.

  Alla Doctricks konsulter är certifierade utvecklare av OpenText och fortbildar sig kontinuerligt på nya versioner och funktionalitet.

  Vår vision är att hjälpa er att förstärka er marknadsposition genom en väl fungerande kundkommunikation i alla kanaler.

  Kontakta oss idag så visar vi vad vi kan göra hos er.

  certified_exstream_developer

  certified_exstream_administrator