Karriär

 • Vi söker en IT-konsult med erfarenhet av kundkommunikation/CCM/CX

  Doctricks är ett IT-konsultföretag specialiserat på kundkommunikation. Företaget grundades när ett par seniora konsulter slog sig samman i början av 2013. Våra konsulter driver båda små och stora projekt hos kunder inom Bank, Finans, Försäkring, Energi, Telekom och Tillverkning. För det mesta jobbar vi i Sverige men vi har också en del projekt i övriga världen.vyv presenterar på SURG

  Vi har som vision att hjälpa våra kunder att förstärka sin marknadsposition genom en väl fungerande
  kundkommunikation. Det innebär att vi har stort fokus på att skapa kundnytta genom att leverera hög kompetens till alla projekt.

  Doctricks har idag fem anställda och vi behöver förstärka vårt team och bli fler för att klara av kommande projekt. Placeringen är på vårt kontor och arbete sker här eller vid behov ute hos kund.

  Din roll hos Doctricks

  Som IT-konsult hos Doctricks kommer du in i olika faser av projekt hos våra kunder. Ditt jobb kan innebära implementation av helt nya lösningar eller förvaltning av befintliga. Vi söker dig som kan ta ansvar för samt leda projekt. Resor inom Sverige samt lite längre bort kan förekomma om du är intresserad.

  Din profil

  • Du redan har några års gedigen erfarenhet av livet som konsult och en bra kunskapsnivå inom CCM/CX. OpenText certifieringar på StreamServe/CCE och/eller Exstream är meriterande.
  • Det är önskvärt med kunskaper inom ett eller flera av följande områden: SAP, Lawson, Jeeves, MS Dynamics AX, Java, .Net, XML, HTML5, CSS3, Web Services, print, bildhantering, databaser (SQL Server, Oracle, MySQL), servermiljöer i Windows och/eller Unix/Linux, andra OpenText produkter.
  • Du har en akademisk utbildning inom systemvetenskap eller liknande bakgrund.
  • Du är en strukturerad och analytisk person som brinner för att lösa problem och leverera bra lösningar.
  • Du har en stor förståelse för hur processer/flöden inom kundkommunikation fungerar.
  • Du är van att arbeta med agila metoder.
  • Har du någon utbildning inom projektledning/scrum är det ett plus.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kan du flera språk är det bonus.

  Dina personliga egenskaper

  Doctricks i Knivsta, Sverige 2014.Vi lägger stor vikt på dina sociala egenskaper. Du som söker jobb hos oss ska vara dynamisk, ha lätt för att samarbeta med andra men också kunna ta egna initiativ och jobba självständigt när det krävs. Du drivs av utmaningar, är kreativ och bra på att se möjligheterna bakom problemen.

  Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats där du är med och påverkar. Våra medarbetare har bra förmåner med bland annat vidareutbildning, sjukvårdsförsäkring, pensionsförsäkring, friskvård m.m. Är du rätt person erbjuds du en unik chans att vara med och utveckla Doctricks ytterligare!

  Vi tycker att det roligaste som finns är att jobba med kundkommunikation och vill att du ska känna det samma!

  Välkommen med din ansökan till Anne-Emmanuelle Näslund på join@doctricks.com.