Snart är det jul igen

Nu är det dags för jul igen. Tänk vad ett år kan gå snabbt men ändå kännas långt. Vem hade förra julen ens kunnat föreställa sig 2020 på det sätt det kom att bli.

På Doctricks övergick vi till att arbeta från våra hem under våren. Eftersom vi redan jobbade med de flesta kunder på distans var omställningen inte enorm arbetsmässigt. Däremot socialt fick vi hitta på nya kreativa sätt att umgås med kollegor och kunder.

För Doctricks har året som gått gett oss möjlighet att välkomna nya kollegor i form av Sussie och Hanna samt utöka vårt duktiga utvecklingsteam i Ukraina. Vi har också fått nya kunder samt levererat spännande lösningar inom Opentext Digital Experience och CEM som vi kommer att berätta mer om under början av 2021.

Tyvärr har inte alla i världen haft det lika lätt som oss under året och Doctricks har därför beslutat att årets julgåva blir i form av bidrag till olika organisationer som jobbar för en bättre värld. Alla anställda kommer att få välja en organisation som de känner lite extra för och som Doctricks ska ge en donation till. Först ut blir Andreas och vilka han valt kan du läsa om här.

Vi vill önska alla en riktigt God Jul och ett Gott slut av 2020!

Posted in:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *