CCM Tech Lead – Varun Vimala Gangadharan

sep 4, 2024

Vi är glada att kunna presentera vår nya kollega, Varun Vimala Gangadharan, som nyligen har anslutit till vårt team som CCM Tech Lead. I denna korta intervju delar Varun med sig av sina erfarenheter, förväntningar och insikter om sin nya roll. Låt oss lära känna honom bättre!

Berätta lite om din yrkeserfarenhet. Vilka nyckelprojekt eller prestationer anser du vara mest betydelsefulla i din karriär?
Jag har spenderat hela min karriär inom CCM-området. Bland de projekt jag har arbetat med är ett par särskilt betydelsefulla eftersom jag var involverad från början. Dessa projekt var avgörande för att hjälpa mig växa och få omfattande kunskap inom CCM-området. De utmaningar jag stötte på längs vägen gav värdefulla lärdomar som har bidragit till min professionella utveckling och som nu kan tillämpas i liknande situationer.

Vilka färdigheter och kunskaper planerar du att tillämpa i din nya roll?
Som Tech Lead tror jag att min utvecklingserfarenhet kommer att vara avgörande för att hjälpa mig att snabbt anpassa mig till den nya arbetsmiljön. Min förmåga att lära mig och förstå komplexa koncept kommer att göra det möjligt för mig att föreslå de bästa möjliga lösningarna.

Vilka arbetsmetoder hjälper dig att uppnå de bästa resultaten?
Jag fokuserar på att utföra arbetet efter bästa förmåga, med utgångspunkt i min kunskap och erfarenhet.

Vad är din främsta drivkraft i arbetet?
Arbetet ska vara både utmanande och roligt. En positiv arbetsmiljö är avgörande för min motivation, och jag tror att det är viktigt att ha kul medan man arbetar för att hålla engagemanget uppe.

Har du några hobbyer eller intressen? Hur tillbringar du din fritid?
Jag är passionerad av fotografering och att resa. Jag utforskar ofta okända platser och gillar att spela badminton. Dessutom har jag ett stort intresse för sport, särskilt cricket och Formel 1. Jag föredrar att hålla mig aktiv under helgerna, antingen genom att utforska nya platser eller ta en promenad.

När vi avslutar denna konversation med vår nya CCM Tech Lead är vi glada över de nya perspektiv och den entusiasm som Varun tar med sig till vårt team. Hans djupa expertis inom CCM-området, kombinerat med en passion för lärande och innovation, stämmer perfekt överens med våra mål. Vi ser fram emot den påverkan han kommer att ha när vi tillsammans arbetar mot nya milstolpar. Vänligen hjälp oss att välkomna Varun till teamet!