Quadient Innovation Day у Стокгольмі: Натхнення для майбутнього управління комунікаціями з клієнтами (CCM)

Вер 10, 2024

У понеділок, 3 вересня, команда Doctricks мала честь взяти участь у заході Quadient Innovation Day у Стокгольмі. Ця подія об’єднала лідерів галузі та фахівців, щоб обговорити останні інновації у сфері управління комунікаціями з клієнтами (CCM), створюючи платформу для обміну ідеями та поглядами.

Наш колега, Petrus Näslund виступив на сцені, поділившись своїм досвідом у сфері CCM і пояснив, чому Doctricks обрав сучасні рішення для покращення досвіду клієнтів, працівників і менеджменту. Він наголосив на важливості випереджати час у сучасному цифровому середовищі, яке стрімко змінюється, де клієнтський досвід – Total Experience (TX), є критично важливим.

Протягом дня ми обмінювалися ідеями з провідними фахівцями галузі та відчули натхнення від презентацій, які досліджували майбутнє CCM. Ці змістовні дискусії підкреслили необхідність надавати безперервні, персоналізовані та ефективні комунікації, щоб задовольнити зростаючі очікування сучасних клієнтів.

Ключові висновки: Інновації для покращення досвіду клієнтів

Одним із найважливіших уроків цього заходу стала провідна роль інновацій у покращенні досвіду клієнтів. Коли компанії стикаються зі складнощами цифрової трансформації, мати стратегію CCM, яка орієнтована на майбутнє, є надзвичайно важливим. Це не лише питання збереження актуальності, а й лідерства у створенні міцних та значущих відносин із клієнтами.

У Doctricks ми віддані використанню найкращих інструментів і технологій для подальшого вдосконалення наших послуг. Ми з нетерпінням чекаємо на впровадження нових ідей та стратегій, які ми отримали на цьому заході, і з радістю побачимо, як вони позитивно вплинуть на наших клієнтів, їхні команди та клієнтів наших клієнтів.